Contact

Adresgegevens:
Sportfondsenbad Delft
Weteringlaan 1
2613 WN Delft.


Contactgegevens:
Tel: 015-212 00 02
E-mail: delft@sportfondsen.nl

Openingstijden receptie:
Maandag 07.00 - 21.00 uur
Dinsdag 07.00 - 21.00 uur
Woensdag 07.00 - 21.00 uur
Donderdag 07.00 - 21.00 uur
Vrijdag 07.00 - 21.00 uur
Zaterdag 07.00 - 12.00 uur
Zondag 08.00 - 12.00 uur


Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting het Sportfondsenbad Delft te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 015-2120002. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Voor een overzicht van de reguliere openingstijden.Tijden & Tarieven

Voor een overzicht van onze tarieven.Tijden & Tarieven

Er zijn kledingkluisjes en portomonee kluisjes aanwezig in de garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een € 0,20 munt. Het geld ontvang je niet terug.

Bij de receptie is het mogelijk om zwembandjes en wasbare zwemluiers te kopen. De nieuwe wasbare zwemluier is duurzaam en comfortabel en is verstelbaar van geboorte tot ongeveer 3 jaar.

Vanaf 1 maart 2022 ligt het zwembad in een betaald parkeren gebied. Je kunt van maandag t/m zaterdag tussen 12:00 en 24:00 uur alleen nog parkeren met een parkeervergunning of tegen betaling. Buiten deze tijden is het parkeren gratis, ook zonder parkeervergunning. Zie voor meer informatie de website van parkerendelft.com.

Gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie.

Zwemles

Via de webshop Sportfondsenbad Delft kan je schrijven voor zwemles. Inschrijven is mogelijk vanaf 4 jaar.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of stuur een email naar delft@sportfondsen.nl.

Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de extra zwemles en/of inhaalzwemles. Dit gaat op reservering via de webshop Sportfondsenbad Delft.
Wekelijks komen er diverse plaatsen beschikbaar. De plaatsen welke beschikbaar zijn gekomen, worden aangegeven in het reserveringssysteem.
Je kunt dagelijks kijken of er extra plaatsen beschikbaar zijn gekomen.

Verzuim: Als je kind een zwemles niet aanwezig kan zijn (wegens ziekte/ vakantie) wil je dit dan vroegtijdig telefonisch aangeven bij de receptie.
Ziekte: Als je kind (langdurig) ziek is kan je de zwemleskaart inleveren bij de receptie. Bij ziekmelding gelden de volgende regels: Vanaf het moment van inlevering van de magneetkaart wordt je kind als ziek geregistreerd. De eerste twee weken na de ziekmelding zijn altijd voor eigen risico. Nadat je kind beter is gemeld, wordt de zwemleskaart verlengd met de periode dat de kaart nog geldig was op het moment van de ziekmelding, min de de eerste twee weken (eigen risico). Deze regeling gaat niet op als u dit achteraf aan ons meldt of door afwezigheid i.v.m. vakantie.

Het is niet mogelijk tussentijds te stoppen met het zwemles abonnement. Niet betaalde zwemlesabonnementen dienen voor de eerste les, die weer wordt gevolgd, betaald te zijn. Dit betekent dat de kaarten continue verlengd moeten worden zonder een periode waarin er gestopt kan worden. Indien u later verlengd dan de einddatum, wordt de tijdsduur van geldigheid van de zwemleskaart korter.

Iedere eerste 7 dagen van de maand wordt er geoefend “met de kleding aan” voor de niveaugroep geel, oranje, de B-les en de C-les.

De zwemlessen gaan altijd door, uitgezonderd op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster. Ouders van leskinderen worden daar voor de zomervakantie over geïnformeerd.

Voor een overzicht van het diplomazwemmen Diploma zwemmen .

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Informatie over vorderingen
Wij willen graag de volledige zwemlestijd benutten voor jouw kind. Het is daarom moeilijk om tijdens de zwemles vragen te stellen aan de zwemonderwijzer(es). Voor vragen of mededelingen kun je terecht bij het hoofd zwemzaken. Is het hoofd zwemzaken niet beschikbaar, neem dan even contact op via de mail. wij streven ernaar je z.s.m. contact met je op te nemen.

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Reserveren of opwaarderen Webshop Sportfondsenbad Delft

Inloggen met kaartnummer:

- Voornaam

- Achternaam (zonder tussenvoegsel den, van den etc.)

- Kaartnummer

Ga naar mijn profiel - historiek en overzichten - mijn abonnementen

Hier vind je het zwemabonnement welke je kan opwaarderen.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Ga hiervoor naar Tijden & Tarieven

Het banenzwemmen is voor geoefende zwemmers vanaf 12 jaar

Familiezwemmen

Er is familie zwemmen voor volwassenen en kinderen op zondag van 10.30-12.00 uur.

Alleen kinderen die in het bezit zijn van minimaal een A diploma mogen zelfstandig deelnemen aan het familiezwemmen.

Kinderen zonder zwemdiploma mogen alléén deelnemen aan het familiezwemmen onder begeleiding van een volwassen persoon van minimaal 18 jaar die mee het water in gaat.

Groepslessen/Activiteiten

Voor deelname aan de groepslessen en baby- en peuterzwemmen is reserveren niet nodig. Baby- en peuterzwemmen

Ja, je kunt bij ons deelnemen aan diverse aquasporten. Aquasporten

De groepslessenkaart is te gebruiken voor de volgende groepslessen:
Baby- en peuterzwemmen, aquabootcamp, aquajoggen, aquarobic, aquavitaal, aquatrim en zwangerschapszwemmen.
De groepslessenkaart is niet persoonsgebonden en kan door meerdere personen worden gebruikt.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.