Jeugd- en Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Jeugd- en Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Werkt samen met Sportfondsenbad Delft.

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugd- en Volwassenenfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Het Volwassenenfonds betaald de contributie en/of benodigdheden voor volwassenen (vanaf 18 jaar) die leven rond het bestaansminumum.

Hoe werkt het Jeugdfonds Sport en Cultuur?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.
Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Hoe werkt het Volwassenenfonds Sport en Cultuur in de gemeete Delft?
Wil je graag aan de slag met Sport en /of Cultuur? Dat kan, want het Volwassenenfonds Sport & Cultuur is actief in gemeente Delft! Lees de spelregels, die in jouw gemeente gelden, goed door. Een aanvraag wordt gedaan door een erkende intermediair van het Volwassenenfonds. Tip! Vul de Deelnemerskaart vooraf in en neem hem geprint, of online op je telefoon, mee naar je afspraak met de intermediair. Zo kan jouw aanvraag extra snel gedaan worden!
Bekijk hier de spelregels. De contactgegevens voor aanvragen via een intermediair vindt je op https://www.volwassenenfonds.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.