Baby- en peuterzwemmen
Binnen

Baby- en peuterzwemmen

Een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind

Zoek je een leuke activiteit met je baby, dreumes of peuter (t/m 3 jaar)? Kom samen zwemmen!

Maandag t/m vrijdag:
Voor de leeftijd 3 t/m 18 maanden ben je welkom vanaf 09.30 uur en is er een les van 09.35-10.00 uur. Je bent vrij om nog langer te blijven tot 11.30 uur.
Voor de leeftijd 18 maanden t/m 3 jaar ben je welkom vanaf 10.00 uur en is er een les van 10.15-10.45 uur. Je bent vrij om nog langer te blijven tot 11.30 uur.


Zondag:
Voor de leeftijd 3 maanden t/m 3 jaar ben je welkom vanaf 08.45-10.15 uur en is er een les van 09.15-09.45 uur voor alle leeftijden.


Als ouder heb je een belangrijke rol bij het watervrij maken van je kindje. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt je kleintje op een goede manier vertrouwd met water. In de lessen doen we leuke oefeningen en spelletjes op vrolijke muziek.

Goed voor de ontwikkeling
Baby- en peuterzwemmen is een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind. De beweegoefeningen zijn goed voor de motoriek en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld.

Essentiële vaardigheden
Drijven op de buik en rug, adem inhouden, onder water gaan, op de kant klauteren. In de lessen leert je kindje essentiële vaardigheden om straks een goed begin te kunnen maken met de zwemlessen. Jullie volgen de lessen onder begeleiding van een gediplomeerde zwemlesgever. Samen zwemmen is een goede manier om de band met je kind nóg sterker te maken.


Jip's baby- en peuterdiploma 1 t/m 4
Een aantal keer per jaar sluiten we een periode af met het Jip's baby- en peuterdiploma. Deze keer is het op de volgende data:
Proefzwemmen en inschrijven Jip's baby- en peuter : Zondag 13-02 t/m vrijdag 18-02
Diplomazwemmen Jip's baby-en peuter : Zondag 20-02 t/m vrijdag 25-02


Met zijn drieën mag ook!
Wil je partner, opa, oma, broertje of zusje ook mee? Ze zijn van harte welkom om mee te komen zwemmen. Jullie kunnen een extra kaartje online bestellen.


Wat heb je nodig in het zwembad?
Al onze zwembaden zijn ingericht op de allerkleinsten. Zo hebben we aankleedkussens, luieremmers, een box en een magnetron om voeding op te warmen. Zwembandjes zijn niet nodig. Wat je wel nodig hebt? Je ziet het in onderstaande checklist.

Praktische tips:

  • Om spugen tijdens de les te voorkomen, is het verstandig als er minimaal één uur zit tussen het eten en het zwemmen.
  • Heeft je kleintje koorts, open wondjes, net een vaccinatie gehad of een oog- of oorontsteking? Dan raden wij af om te zwemmen.

Wat heb je nodig?

  • Eventueel een zwemluier / gewone luier
  • Zwemkleding
  • Handdoek / Hydrofieldoek
  • Zwemcape
  • Favoriet badspeeltje

Tarieven

Enkele groepsles (één ouder + één baby/peuter t/m 3 jaar)
8,20
12 badenkaart groepslessen ( max. 1 jaar geldig)
82,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.