Zwemlessen zomervakantie 2021
Binnen

Zwemlessen zomervakantie 2021

Zwemlessen zomervakantie 2021

Tijdens de zomervakantie gaan de zwemlessen door op een aangepast openstellingrooster.

Zie voor tijden: zwemlessen tijdens de zomervakantie.

Om van de zwemlessen tijdens de zomervakantie gebruik te kunnen maken is reserveren noodzakelijk. Dit is mogelijk vanaf maandag 12 juli a.s. en is alleen voor de kinderen die al deelnemen aan de zwemles.

Er is een mogelijkheid om meerdere keren per week een reservering te maken.

Zodra de reservering is gemaakt ontvang je een reserveringsbevestiging op de aangevraagde datum en tijdstip.

Er kan een week vooruit gereserveerd worden. Iedere maandag wordt er een volgende week opengesteld om de reservering te kunnen maken.

Neem de reserveringsbevestiging altijd mee naar het zwembad, samen met de leskaart.

Bij geen deelname aan de gereserveerde zwemles, wordt er wel een zwemles in rekening gebracht en van de leskaart afgewaardeerd.

Reserveren:

Zwemt je kind in de reguliere les reserveer dan onder: zwemleskaart (afwaarderen aan de receptie) Je ontvangt via de email een reserveringsbewijs. Deze toon je, samen met de zwemleskaart, bij de receptie van het zwembad.

Zwemt je kind in de zwemles kleine lesgroep reserveer dan onder: € 12,70 en rond de betaling af via Ideal. Je ontvangt via de email een E-ticket. Dit is het betalingsbewijs en toon je bij de receptie van het zwembad.

Maak je geen gebruik van de zwemlessen tijdens de zomervakantie dan heeft dit geen consequenties. Alle zwemleskaarten worden zes weken in geldigheid verlengt.

Fijne zomervakantie!

Team Sportfondsenbad Delft

Wat heb je nodig?

  • reserveringsbewijs
  • zwemleskaart
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.