Nieuwe coronamaatregelen vanaf 6 november

Nieuws

Nieuwe coronamaatregelen vanaf 6 november

mondkapje 1.jpg

Het kabinet heeft op dinsdag 2 november jl. nieuwe coronamaatregelen aangekondigd.

In de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge zijn dinsdagavond 2 november extra maatregelen bekendgemaakt. De maatregelen worden per zaterdag 6 november doorgevoerd en gelden minimaal voor de komende 2 weken. Deze maatregelen hebben helaas ook gevolgen voor het gebruik van onze accommodatie.

Wat merk je daarvan in onze accommodatie?
Vanaf zaterdag 6 november a.s. heb je een geldige corona QR-code (CTB) met geldig identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen tot onze accommodatie vanaf 18 jaar. Zonder geldige QR-code kunnen we je helaas niet binnen laten.

Wat is een corona QR-code?
De QR-code van de Corona Check App geldt als bewijs dat mensen gevaccineerd zijn, onlangs negatief zijn getest of hersteld zijn van Covid-19. Mensen zonder bewijs kunnen zich gratis laten testen voor een QR-code waarmee ze toegang kunnen krijgen tot onze accommodatie.

Testen voor toegang
Bezoekers die niet gevaccineerd zijn kunnen zich gratis laten testen bij testen voor toegang, dit kan via www.testenvoortoegang.org. Er zijn diverse locaties in de buurt. Binnen maximaal 2 uur na testen ontvang je hiervan een geldige QR-code als je coronavrij bent.

Zwemles
Kinderen waarvan de begeleider geen geldige QR-code kunnen tonen, mogen helaas niet deelnemen aan de zwemlessen. We adviseren ouders om een begeleider mee te sturen naar de zwemlessen die beschikt over een geldige QR-code. Dit kan ook uiteraard ook opa, oma, tante of de buurvrouw zijn! Kom niet te laat i.v.m. de extra check, zodat je kind op tijd kan deelnemen aan de zwemles.

Beslis je om je kind tijdelijk niet te laten deelnemen aan de zwemlessen, stuur dan een email naar delft@sportfondsen.nl (met naam en kaartnummer).

Aquasporters / banenzwemmen / familiezwemmen
Aquasporters / banenzwemmers / familie zwemmers zonder geldige QR-code kunnen niet deelnemen aan de activiteiten in ons zwembad. Niet gevaccineerd? Laat je testen voordat je naar de activiteit komt, zo gebeurd en in de buurt! Kom niet te laat i.v.m. extra check, zodat je op tijd kan deelnemen aan de activiteit.

De basisregels blijven gelden:

  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al geprikt bent.
  • Ben je positief getest? En heb je dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
  • Geef andere mensen geen hand.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Zorg voor frisse lucht.

Wij hopen hiermee met elkaar ook bij te dragen aan het omlaag krijgen van de besmettingscijfers. Blijf gezond!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.