Binnen

Zwemles kleine groep

Aandacht voor gerichte begeleiding

Sportfondsen vindt dat ieder kind zwemles moet kunnen volgen. Omdat niet alle kinderen hetzelfde zijn en op dezelfde manier leren, bieden we verschillende lessen aan. Heeft je kind wat extra aandacht of begeleiding nodig? Dan is een kleine groep wellicht precies wat je kind nodig heeft.

Persoonlijke aandacht en zwemplezier
Door de kleine groepen (max. 6 kinderen per groep) is er tijdens de zwemlessen veel aandacht voor gerichte begeleiding. Door de druk van diploma’s of minder goede waterervaringen verliezen sommige kinderen het zwemplezier. Daarom zetten we tijdens de lessen niet alleen in op vaardigheden, maar ook op plezier.


Sociale vaardigheden en zwemvaardigheden
In een ontspannen sfeer leert je kind omgaan met andere kinderen en nieuwe situaties. Wedden dat je kind vanzelf vooruitgaat?

Geschikt voor:

  • Kinderen die in een grote groep snel afgeleid zijn
  • Kinderen die extra aandacht of oefening nodig hebben
  • Kinderen met zwemangst

Inschrijven voor de zwemles is mogelijk in de maand dat je zoon/dochter vier jaar wordt en kan alleen via de webshop. Kinderen van de wachtlijst worden opgeroepen op volgorde van de inschrijfdatum en zijn minimaal 4,5 jaar.
Wij vinden het fijn dat je interesse hebt om je kind op de wachtlijst te plaatsen.
De sluitingsperiode door de covid-19 maatregelen hebben invloed gehad op de duur van de wachtlijst.
Het actuele wachtlijst overzicht vind je in het menu onder zwemles: wachtlijst overzicht. Het overzicht geeft een verwachting op, in welke periode je zoon/dochter kan starten, als je hem/haar nu op de wachtlijst plaatst. Het is een inschatting en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Wij zijn afhankelijk van het leerproces van de huidige kinderen en de kinderen die nog gaan starten en eerder zijn ingeschreven.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Polsbandje
  • Toegangspasje
  • Handdoek
  • Jip zwemtas

Tarieven

Leskaart kleine groep, 5 lessen
140,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.