Jeugd zwemles 12 t/m 18 jaar
Binnen

Jeugd zwemles 12 t/m 18 jaar

Nooit te oud om nog te leren zwemmen!

Zwemles is voor iedereen

Zwemles is voor iedereen. Of je nu twaalf of achttien bent; ook jij kunt het leren! Wil je meer vertrouwd raken met water? Ook dan kun je meedoen met de zwemles voor jeugd van 12 t/m 18 jaar.


Leren zwemmen en zelfvertrouwen

Zwemmen begint met vertrouwen in je eigen kunnen. Daarom zetten we bij het zwemmen voor jeugd 12 t/m 18 jaar in op een fijne en relaxte sfeer. Onder begeleiding van onze zwemlesgevers raak je vertrouwd met water. In een kleine groep leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen.

Van A t/m C
Alle deelnemers van de zwemles voor jeugd 12 t/m 18 jaar kunnen een volledig of gedeeltelijk diplomatraject doorlopen (Zwem-ABC). Met het Zwem-ABC leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en zwemveiligheid. Sportfondsen geeft de officiële Zwem-ABC-diploma’s uit van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Heeft je tiener het Zwem-ABC? Dan voldoet het volgens de Raad aan de landelijke norm ‘zwemveilig’. Je tiener kan zich dan goed redden in onverwachte situaties in zwembaden en open water.

Focus op zwemveilig worden
Hoewel er aandacht wordt besteed aan de technische beheersing van verschillende slagen (schoolslag, enkelvoudige rugslag, borstcrawl, rugcrawl) ligt de nadruk niet op het ‘mooi’ of ‘perfect’ uitvoeren van deze slagen. Het allerbelangrijkste is dat je tiener zich goed kan redden in onverwachte situaties in zwembaden en open water. Dat is het doel van het behalen van het Zwem-ABC. Met het ABC voldoet je tiener aan de landelijke norm ‘zwemveilig’. Dé basis voor een leven lang zwemplezier in ons waterrijke land!


Inschrijven voor de zwemles kan alleen via de webshop (tijdelijk niet mogelijk).

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Toegangspasje
  • Handdoek

Tarieven

Inschrijfgeld zwemles ABC incl magneetkaart
35,00
Leskaart ABC, 5 lessen
65,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.